MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Ecaterina: Am nascut acum 6 ani cu cezariana si acum sunt insarcinata in opt luni, pot naste normal?
Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Daca au trecut mai mult de 2 ani de la cezariana atunci se poate naste pe cale naturala, totul este ca cicatricea sa fie bine consolidata (asta va stabili medicul dumneavoastra in urma unei ecografii). Totusi, trebuie sa aveti in vedere ca nu ne putem astepta de la un uter cicatricial sa se comporte ca un uter fara cicatrice, este posibul ca lucrurile sa mearga mai greu.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!