travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Roxana: Buna ziua, am o menstruatie care apare la 26 de zile, dar care tine cam 10-12 ( in primele 2 zile picura, dupa care am 3 zile mai abundent pe perioada zilei, noaptea foarte putin) dupa care urmatoarele zile ma tine cu picaturi. Am probleme cu glanda tiroida - hipotiroidie autoimuna in tratament cu euthyrox de 100. Imi doresc inca un bebe si nu reusec, am mers la ginecologie toate sunt bune si frumoase numai bebe nu apare si nici menstruatia nu se regleaza. Ma puteti ajuta cu un sfat in legatura cu menstruatia, care ar putea fi cauza? Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Cel mai probabil un dezechilibru hormonal in contextul problemei cu tiroida. Avem nevoie de cateva analize in primele zile ale ciclului menstrual sa vedem de unde vine problema. De asemenea este nevoie de o ecografie transvaginala facuta pana in ziua a 14-a a ciclului menstrual pentru a vedea daca nu cumva a aparut vreun polip endometrial (acestia dau de obicei sangerare prelungita si infertilitate).

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!