travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Maria: Buna ziua! Vroiam sa stiu daca se poate vopsi parul cand alaptezi...bineinteles o vopsea fara amoniac?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Da, in timpul alaptarii se poate folosi orice vopsea fara amoniac. Trebuie sa aveti grija in schimb sa nu inhalati prea multi vapori.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!