MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Ana Maria: Fiti amabil, azi am fost la ecografie si doctora mi-a tot repetat masuratorile Doppler si mi-a zis sa vin peste trei zile iar. Sunt in 37-38 saptamani. Si a zis ca are o nelamurire, mai mult nu mi-a zis dar m-a ingrijorat. Vreau sa stiu daca sunt ok valorile. Multumesc!
UmA- pi 0,49 ri 0,39 s/d -1,64 PSV- 0,26m/s EDV-0,16m/s MnV-0,21m/s.
MCA. Pi-0,83 Ri - 0,55 ; S/D 2.23 PSV 0,52m/s EDV 0,23m/s MnV 0,34m/s.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Trebuie reevaluata rezistivitatea pe artera cerebrala medie, este cam mica pentru aceasta varsta gestationala. Daca va continua sa fie sub limita probabil ca va decide nasterea inainte de instalarea travaliului.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!