Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Anastasia: Buna ziua, am 30 ani si sunt insarcinata in 17 saptamani. Rugamintea mea este sa-mi spuneti parerea dvs despre rezultatele testului:
Interpretare statistica Dublu test ALFA
Tip de risc Risc calculat

Risc Varsta materna 1/900
Risc Trisomie 21 (Down) 1/1000
Risc Trisomie 18 1/20.000
Risc Trisomie 13 1/20.000

Rezultatul testului dublu este negativ. Valorile riscului estimat sunt interpretari statistice. Medianele (MoM) pentru Translucenta nucala, nivel PAPP-A, nivel Free beta hCG, afisate pe Raportul original ALFA din attachment sunt calculate pe baza valorilor extrase dintr-o baza de date a carei dimensiune asigura un rezultat corect pozitiv in proportie de 98%.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Testul nu indica vreun risc pentru cele 3 trisomii. Este un rezultat normal.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!