Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Ana Maria: Buna ziua! Am un bebelus de 5 luni si de vreo doua saptamani am observat ca are o respiratie grea. Atunci cand respira se aude ca un suierat ca la un om care a obosit. Precizez ca nu a avut raceli si nici nu prezinta simptome de raceala. De la ce ar putea fi? Poate fi un suflu sistolic?

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Respira?ie suieratoare inseamna urgenta, mergeti cu copilul rapid la doctor. Suflul sistolic se asculta la inima cu stetoscopul de catre medic. La dumneavoastra, probabil, afectiunea este respiratorie si nu cardiaca. La 5 luni in caz de respiratie suieratoare lucrurile se pot agrava foarte rapid, repet, rapid la medic!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!