Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Mirela: Buna ziua! Am o fetita de 3 luni si 3 saptamani alaptata exclusiv ... nu este racita, nu are rosu in gat, dar are niste mucusori pe care cred ca nu i-am curatat cum trebuie.... problema mea este alta....de 2 zile vomita mult si in jet o data, de 2 ori pe zi... nu am mancat nimic nou... de ce oare?

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Trebuie sa merge?i neaparat la doctor azi. Nu se poate sti si nici rezolva pe net...

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!