MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Gabriela: Buna ziua as avea o intrebare! Am o fetita de trei luni si o saptamana si acuma cateva zile ia aparut un eritem pe fundulet cu orice unguent o dau numai nu ii trece...a mai avut la nastere asa ceva si i-a trecut cu Diflucan!! Ce as putea face??? Multumesc anticipat!

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Eritemul fesier e de mai multe feluri. Ochiul avizat al medicului stabileste ce e si ce tratament sa faceti.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!