Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Mirela: Sunt insarcinata in 11 saptamani. Am dureri in capul pieptului si pe jos ca si cum as fi la menstruatie dar nu mereu, mai ales la schimbul doi la munca. Am fost la ginecolog si am si un chist de 4,5 pe ovarul stang e un pericol pentru copil? De ceva vreme ma chinui si cu o raceala, stranut, durere in gat si mucus nazal ce pot face? Poate afecta raceala mea copilul? De la cate saptamani incep sa simt copilul?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Va trebui sa va menajati, durerile pot fi un semn ca aveti nevoie de program de lucru redus. Chistul ovarian trebuie tinut sub observatie, daca nu trece pana la 14 saptamani trebuie investigat mai amanuntit. Raceala poate afecta sarcina, trebuie tratata prompt. Miscarile copilului se simt de la 16-19 saptamani.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!