Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Sorina: Buna ziua. Sunt insarcinata in 37 de saptamani si din probleme medicale sunt nevoita sa nasc prin cezariana. As vrea sa stiu daca se poate sa ma programez / asiste alt doctor la operatie decat cel care mi-a monitorizat sarcina pana acum. Precizez ca inca nu am stabilit nici un detaliu legat de cezariana ( cand / cum ) cu doctorul care ma monitorizeaza. Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Ideal ar fi ca asistenta la nastere sa fie asigurata de medicul care a monitorizat sarcina, deoarece acesta deja stie la ce sa se astepte, fiind cel mai in masura sa poata anticipa eventualele complicatii la nastere. Insa dumneavoastra aveti dreptul sa va alegeti medicul, chiar daca asta inseamna ca il schimbati in ultima clipa. Ar trebui sa nasteti cu cine va simtiti mai confortabil!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!