Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Kitty: Buna ziua ... Am fost ieri la control avand 28 de saptamani si la ecografie mi s-a spus ca colul este scurtat, are 2,4 si este deschis 7 mm. Intrebarea mea este: pot ajunge cat mai la termen avand in vedere ca sarcina este avansata si cerclaj nu mai poate fi facut? Ce am de facut in situatia aceasta? Va multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Inca se mai poate ajunge la termen, ar trebui totusi sa va menajati. Cerclaj nu se mai poate face, insa se poate pune un pesar special. Acesta cred ca v-ar ajuta foarte elegant.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!