Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Debora: Buna seara , am si eu o intrebare/ nelamurire in privinta unor probleme de ginecologie cred eu. Am aflat ca sunt insarcinata in Decembrie 30 in urma a 7 teste pozitive dintre care un test facut la moasa la spital. Pe data de 4 Ianuarie am avut niste sangerari si am ajuns la urgenta unde in urma unor analize de sange mi s-a spus ca nici nu am fost insarcinata. Am avut sangerari si contractii pana in 20 Ianuarie dupa care nimic. Acuma de vreo saptamana simt ceva miscandu-se in burta ca si loviturile unui copil plus aceleasi stari de pofte si greturi si tot ce tine o sarcina dar nici un test pozitiv ca as fi insarcinata. Mai am si intarziere menstruale de 3 saptamani si nimic. Ce poate fi? Precizez ca am fost insarcinata si am un baietel nascut la termen in varsta de 21 de luni.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Trebuie sa faceti o ecografie, va fi perfecta pentru situatia dumneavoastra!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!