Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Alexandra: Buna seara! Am o fetita de 11 saptamani alaptata exclusiv. I-au aparut in scaun doua-trei firicele rosii intr-un loc, uneori are scaun mai verde sau cu mucus verde. Rotavirusul si Adenovurusul au iesit negative la fel astept rezultatul si la coprocultura. Din ce cauza ar putea sa apara si ce analize am putea sa-i mai facem? Va multumesc! O seara frumoasa!

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Bacterii patogene in scaun sau alte enterovirusuri sau intoleranta la proteinele din laptele de vaca (nu mai beti lapte lichid dumneavoastra), intoleranta la lactoza.....mai rar. Duceti copilul la doctor.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!