Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Ancuta: Vigantolul se da doar in lunile cu 'r' ? Ieri doctorita mi-a scris pe reteta numar zile tratament doar 7 zile cate 3 picaturi. Stiam ca se da in fiecare zi timp de 2 ani.

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Din a-7 a zi de viata si pana la 1 an si jumatate zilnic cel putin 400 unitati internationale echivalent vitamina D, adica o picatura Vigantol cel putin, daca medicul nu prescrie altfel. Dupa aceea se individualizeaza de la caz la caz la fiecare copil.....mai slab, mai gras, mai rahitic sau nu, etc. Tot medicul face asta.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!