MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Flavia: Buna ziua, am un baietel de patru luni, crestere normala in greutate numai ca el a fost alaptat la san (la cerere) timp de doua luni, dupa care nu am mai avut lapte si am trecut pe cel praf. Numai ca domnisorul nostru nu doreste din trei in trei ore ba chiar continuu daca s-ar putea el nu ar avea nimic de obiectat, intrebarile ar fi urmatoarele: De ce? Este ceva in neregula? Ar trebui sa fac ceva in legatura cu asta ?

Raspuns - Andreea Rusu: La varsta lui sunt necesare in jur de 6 mese/zi. La fiecare masa aproximativ 150 ml de lapte, in total pentru 24 de ore, 900 ml lapte. Daca dezvoltarea sa este normala, nu sunt alte semne si cantitate pe care o mananca se apropie de aceste medii, cel mai probabil este mai "gurmand". Va puteti sfatui cu medicul pediatru daca puteti sa ii oferiti la anumite intervale apa sau ceai si foarte important - de care anume. Pana la 6 luni, teoretic copilul are nevoie numai de lapte, dar fiind vorba despre formula, poate medicul va considera ca il va ajuta si altceva.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!