MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Anca: Medicul de familie nu are vaccinul de 2 luni (fetita mea are 2 luni si 3 saptamani). Mi-a spus sa mai astept pana ajunge vaccinul. Se intampla ceva daca astept atat de mult ?

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Nimic. +- 30 de zile, chiar si mai mult.

Raspuns - Andreea Rusu: Este chiar mai bine pentru copil sa aveti o perioada mai lunga de timp intre vaccinari. In plus, cu cat sistemul imunitar este mai "matur" cu atat mai bine pentru copil (scad sansele de reactii negative). Va sfatuiesc sa profitati de aceasta perioada pentru a va informa foarte bine in privinta vaccinurilor!

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!