MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Cristina: Buna seara! Am o fetita de 2 ani si in ultima perioada a inceput sa acuze durere de burtica. Ii dau lapte de vaca natural si oare asta sa fie cauza? Si pe langa asta, ea fiind foarte energica daca se joaca, alearga, sare sau plange mai puternic dupa ce a mancat vomita in jet. Nu plange dupa ce a vomat sau alte simtome, isi continua joaca. Care ar putea fi cauza? Aceasta problema o avem inainte sa incepem consumul de lapte de vaca! Ar putea avea probleme cu stomacul? Va multumesc!

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Da e o problema, probabil un reflux gastroesofagian mai vechi....sau altceva. Trebuie examinata de medic. Ceea ce va spun eu e doar o presupunere. Pot fi si altele.

Raspuns - Andreea Rusu: Pana gasiti exact cauza, ar fi mai bine sa nu ii mai dati lapte de vaca. Chiar daca poate este alta cauza, laptele cu siguranta agraveaza sensibilitatea respectiva. Despre laptele de vaca puteti citi informatii interesante si AICI.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!