MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Mihaela: Buna ziua! As avea si eu o intrebare daca nu va deranjez. E normal ca fetița mea de opt luni si jumatate sa se sature inca din piept? Mananca o lingurita doua din mancare dupa care refuza sa mai deschida gurita. Nu prezinta alte simptome, are 11 kg. Medicul de familie mi-a zis ca nu este normal si sa o intarc de urgența. Mai am un baiat pe care l-am alaptat doi ani. Multumesc!

Raspuns - Maria Mermezan: Conform noilor studii si recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in primul an de viata laptele de mama este baza, iar alimentele se introduc doar pentru a acomoda copilul cu texturi si gusturi noi, adica, exact asa cum face fetita ta cea isteata :)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!