MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Ancuta: Am o fetita de 2 luni si ii curge ochiul stang de cand am nascut-o. Am dat-o cu ser, cu apa termala, cu ceai de musetel si nu i-a trecut. Ieri am fost la doamna doctor homeopat si mi-a spus ca are Stafilococ aureus si canalul lacrimo-nazal infundat. Mi-a recomandat ceai de sulina sa ii fac toaleta, picaturi Ocuflash de pus in ochisor si ceai de coacaz negru. Credeti ca o sa ii treaca?

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Blefaroconjunctivita trebuie investigata si tratata de oftalmolog. Ca sa poti spune ca e Stafilococ aureus trebuie facuta o cultura din secretia oculara la laborator. Daca exista o bacterie trebuie tratata cu antibiotic local in picaturi conform rezultatului de laborator, in nici un caz cu...."zeama de teapa de dud ascutit ".....

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!