MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Flavia: Buna ziua, copilul meu in varsta de 4 luni si 5 zile a fost de doua ori operat pentru incurcatura de mate. Doamna doctor mi-a recomandat sa incep diversificarea din Mai. Pentru inceput cu fructe. Ce fructe credeti ca ar fi bune de inceput? Sau sunt permise toate? El este alaptat cu lapte praf (de cand a facut trei luni).

Raspuns - Dr. Calin Mircea Metes: Diversificarea se face de la 6 luni la cei alaptati exclusiv la san iar cei alimentati cu lapte praf sa treaca bine de 5 luni. Mancati vreo formula speciala de lapte praf ? Vedeti ce zice si chirurgul pediatru care a operat copilul.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!