MotherKit
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Alina: Buna ziua. Ma numesc Alina, am 26 ani. As avea si eu o intrebare. In 2-3 saptamani ar trebui sa nasc, insa doctorita cu care am nascut acum 3 ani prin cezariana nu e de acord cu nasterea normala ( desi copilul este pozitionat cu capul in jos si nu sunt alte probleme . Prima am nascut-o cu cezariana pentru ca a fost pelviana. As dori sa stiu si eu parerea dumneavoastra. Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Daca medicul dumneavoastra este de parere ca este mai bine sa nasteti prin cezariana inseamna ca simte ceva, dansa cunoaste cel mai bine toate detaliile legate de sarcina dumneavoastra si este persoana cea mai in masura sa stie cum este mai bine sa decurga nasterea. Ar trebui sa discutati deschis toate aspectele legate de sarcina cu medicul dumneavoastra. Daca doriti o alta opinie, atunci aceasta ar trebui sa rezulte in urma unui consult amanuntit.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!