Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

Intrebare - Denisa: Buna seara. Am si eu o intrebare. Am nascut prin cezariana anul acesta pe 30 Ianuarie si acum sunt gravida in aproape 2 luni, stie cineva daca pot aparea probleme? Astept raspuns.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Exista un risc de ruptura a uterului la nivelul cicatricii de la nasterea anterioara mai mare decat daca ati fi asteptat perioada recomandata de 1 an. Cat este acest risc procentual este foarte greu de cuantificat, sunt mai multi factori ce trebuie luati in calcul. Trebuie sa beneficiati de un consult specializat si de o consiliere in acest sens, preferabil la medicul dvs.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!