Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Intrebare - Gabriela: Buna ziua! Pe 30 Iunie am avut ultimul ciclu menstrual..am facut un test si este pozitiv.. Aseara si azi mi-au aparut pe lenjerie niste pete maronii.. Am fost la doctor si mi-a dat Duphaston ca nu este prinsa bine de uter... Intrebarea este: poate fi vorba de o pierdere de sarcina sau sarcina extrauterina?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Poate fi vorba despre o sarcina normala cu o mica desprindere care va fi ok, poate fi vorba despre o sarcina in curs de pierdere sau poate fi vorba despre o sarcina extrauterina. Ecografia poate face diferenta.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!