MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Ioana: Buna seara! Am nascut acum 9 luni (nastere naturala) si de 6 luni am menstruatie in fiecare saptamana si diareea alterneaza cu constipatia... credeti ca ar putea fi vorba de cancer ovarian? Multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Semnele pe care le descrieti sunt absolut nespecifice, insa din pacate ele pot fi si asociate si unei tumori ovariene. Totusi, probabilitatea unei tumori este foarte mica. Aveti nevoie de un consult amanuntit care cel mai probabil va gasi cauza simptomelor si va va oferi si un tratament.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!