MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Dada: Se poate intra la menopauza la varsta de 35 ani si daca da, ar fi o problema pentru organism, fiind asa repede?

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Da, exista diverse afectiuni care pot grabi intrarea la menopauza, si pot sa apara la varste chiar mai fragede. Evident, pentru organism va fi foarte greu, mai ales pentru oase si pentru sistemul cardiovascular.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!