travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Petronela: Am facut rujeola si sunt insarcinata in 9 saptamani, care este riscul ca bebe sa fie cu malformatii sau sa moara la nastere? Doctorul spune sa stau linistita, sa fac analize si sa vedem la morfologia de trimestrul 2, dar sunt asa speriata... Va multumesc!

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Daca ati facut rujeola in timpul sarcinii in principiu nu ar trebui sa apara nicio malformatie, de obicei malformatiile apar la rubeola. Ar trebui sa ascultati sfatul medicului dumneavoastra si sa urmati protocolul de urmarire a sarcinii, cu respectarea morfologiei de trimestru 2.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!