Posibilitate sarcina la 7 saptamani dupa nastere!

Bună ziua! Am născut acum 7 săptămâni. După terminarea lohiilor in săptămâna 5 am avut câteva scurgeri roșii, reduse cantitativ : o zi da, o zi nu, apoi s-a oprit. Alaltaieri și azi am avut o scurgere galben maronie ca la sfârșitul menstruației. Am simptome precum: sensibilitatea sânilor ( alăptez și nu îmi pot da seama de la ce) și oboseala. Ieri am făcut 2 teste de sarcină și au fost negative. E posibil sa fie sarcina și să fi făcut testele prea devreme?Multumesc!

 

Raspuns:

Dr. Silviu Istoc
Dr. Silviu Istoc Medic specialist Obstretica-Ginecologie, Chirurgia ginecologica minim invaziva, Medicina Materno-Fetala https://www.dristoc.ro

Dacă simțiți că ați putea fi însărcinată, atunci puteți repeta testul de sarcina peste 7 zile, deși este foarte puțin probabil să fi rămas din nou atât de repede. Sângerarea maronie mai persistă după naștere până la 3 luni, iar sensibilitatea sânului se datorează de regulă lactației.

Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie, 2021

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook