Problema in sarcina, vezica urinara inflamata si iesita in afara

Intrebare Alexandra: Bună seara,

Vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Sunt însărcinată în 36 de săptămâni. Este prima sarcina si imi doresc să nasc natural, sarcina a decurs normal până în acest moment. Azi la control, Dna doctor care mă va asista la naștere mi a zis că îmi recomanda sa fac prin cezariana deoarece luandu mi probe azi pentru diverse analize, a zis că vezica este destul de inflamata și ieșită in afara iar în caz de naștere naturală o să mi fie tare greu după cu vezica, voi avea nevoie de operații. Nu sunt foarte lămurită. Exista acest risc? Sau ar fi ok sa merg mai departe cu nașterea naturală?  Analizele sunt ok, probele de urina ok și urocultura.

Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Mulțumesc,

Raspuns:

Dr. Silviu Istoc
Dr. Silviu Istoc Medic specialist Obstretica-Ginecologie, Chirurgia ginecologica minim invaziva, Medicina Materno-Fetala https://www.dristoc.ro

Este neobișnuit să apară aceasta problema la pacienta care nu a născut niciodată. Ați putea cere o a doua opinie de la alt medic ginecolog, dacă simțiți că aveți nevoie de lămuriri in aceasta privință. Daca este vorba despre o vezica urinara ieșită in exterior, este posibil ca o eventuala naștere naturală sa ducă la incontinenta urinara mai târziu.

Dr. Silviu Istoc

Data publicarii: Vineri 6 August, 2021

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook