Rezultate cvadruplu test 22 saptamani!

Bună ziua! Sunt insarcinata în 22 de sapt. și 5 zile. În primul trimestru am făcut dublu test care a ieșit negativ și morfologia fetala ok. În trimestrul 2 la 21 de saptamani am făcut ecografia de trimestru 2 și doamna doctor, mi-a spus ca totul este bine și am întrebat-o de triplu test. Dansa mi-a spus ca dacă dublu test și morfologiile sunt bine nu mai este necesar sa îl fac. Eu mai fricoasa m-am dus la un laborator de analize și am făcut cvadruplu test pentru ca doamna de la analize a zis ca e mai bun. Acum mi-a ieșit risc 1:65 la Trisomie. Am depasit termenul făcând testul la 22 de sapt și 3 zile?

Multumesc!

Raspuns:

Dr. Silviu Istoc
Dr. Silviu Istoc Medic specialist Obstretica-Ginecologie, Chirurgia ginecologica minim invaziva, Medicina Materno-Fetala https://www.dristoc.ro
Dacă ați făcut dublu test și morfologii și au ieșit în regulă, atunci nu se mai face triplu sau cvadruplu test, deoarece nu poate fi pusă prea multa baza pe ele. Rezultatul de la cvadruplu test nu va ajuta cu nimic, dublu test este mai de încredere.

Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie, 2021

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook