Rezultate ecografie transvaginala!

„Buna seara, luna aceasta mi-a venit menstruația și 9 zile nu mi s-a oprit. Am fost și mi-am făcut o ecografie transvaginala și mi-a găsit următoarele: pe ovarul stâng conține o imagine anecogena de 20mm cu sept grosime 2mm, vascularizat și ovarul drept cu câțiva fo. Endometrul- 7,7 mm, hiperecogen cu ecostructura neomogenă. Îmi puteți spune, va rog ce înseamnă toate aceste rezultate? Mi-a recomandat sa fac BHCG, VSH, HLG, CA 125”

Raspuns:

Dr. Silviu Istoc
Dr. Silviu Istoc Medic specialist Obstretica-Ginecologie, Chirurgia ginecologica minim invaziva, Medicina Materno-Fetala https://www.dristoc.ro

Rezultatul ecografic este unul banal, nu s-a găsit mai nimic. Chistul ovarian este prea mic sa aibă vreo semnificație. Endometrul de 7 MM este cam gros pentru ziua a 9-a a ciclului, este posibil ca ceea ce ați avut sa nu fi fost menstruație, ci o sângerare anormala. Pentru a vedea daca a fost o sângerare anormala, medicul Dvs v-a recomandat acele analize.

Data publicarii: Sâmbătă 30 Octombrie, 2021

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook