Mami si Bebe Vara 2018

Targul online „Mami si Bebe”, Editia Vara 2018 (1-30 iunie) s-a incheiat. Va multumim tuturor pentru participare!



Cadou Targ

 

 
 

 

 

 

* Carte pentru copii de la Editura Integral (titlul poate varia in functie de stoc);
* Prosop pufos cu gluga pentru copii, alb, produs in Romania din 100% bumbac, oferit de AmNascutAcolo.ro;
* Calendarul bebelusului Acvatic 2018, Invitatie la Sedinta Gratuita de Educatie Acvatica si Voucher Reducere la abonamentele
Acvatic Bebe Club si Salina by ABC;
* Produse promotionale;

Expozanti 2018

Dragi gravidute si mamici, iata cum intrati in posesia Cadoului: Dati curs unei oferte, dintre cele prezentate mai jos, in perioada 1-30 Iunie. Va rugam sa ne scrieti apoi la e-mail editor@amnascutacolo.ro urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa si numarul de telefon, expozantul ales si detalii despre comanda de produse sau servicii plasata. Va multumim!

Targ Mami si Bebe - vara 2018

banner LS

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: Doriti sa stocati celulele stem in cea mai mare si cea mai experimentata banca de celule stem din Germania? In singura banca de celule stem din Germania acreditata sa stocheze tesut din cordonul ombilical? In singura banca privata care are si banca publica? Acum aveti ocazia! 1000 de euro recoltarea si procesare sangelui din cordonul ombilical Life Solutions. Pentru detalii ne puteti scrie la e-mail: office@lifesolutions.ro

Servicii incluse in pachetele Vita34:

Kit recoltare sange din cordonul ombilical si tesut ombilical;
Recoltarea celulelor stem si a tesutului ( depinde de pachetul ales);
Efectuarea transportului de catre un curier autorizat de Agentia Nationala de Transplant ( TNT si DHL);
Analizarea celulelor din sangele din cordomul ombilical si a tesutului si intocmirea raportului de stocare;
Procesarea si stocarea sangelui din cordonul ombilical si a tesutului din codonul ombilical;
Analizarea (analize bacteriologice si virusologice) sangelui matern recoltat;
RH si grupa sanguina a copilului;
Suport pentru transplant in valoare de 100.000 euro;
Asigurarea impotriva falimentului;
Asigurarea transportului catre orice centru de transplant din lume;
Acces GRATUIT la banca publica Vita34;

Cu o experienta de peste 20 ani, cu 31 de probe cu celule stem eliberate si aplicate in terapii standard, studii clinice si terapii experimentale, Vita 34 este singura banca privata de celule stem care are si banca publica. Autorizarea pentru banca publica ofera un plus de incredere si siguranta in procesarea si stocarea celulelor stem. Life Solutions este partenerul exclusiv pe teritoriul Romaniei al bancii de celule stem Vita 34 AG, cea mai mare banca privata de celule stem din Germania si prima banca din Europa, infiintata in 1997.

Targ Mami si Bebe - vara 20182 Banner zarva

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: Sarbatorim copiii si copilaria! In luna Iunie va asteptam cu o reducere de 15%, la oricare dintre petrecerile pe care doriti sa le organizati la Clubul Zarva, fie ca sunt evenimente speciale de botez – petrecere bebe cu Tam Tam sau petrecere bebe cu Harmalaie ori aniversari ale copiilor – petrecere cu Zarva sau petrecere cu Harababura! ZARVA nu este doar o locatie pentru petreceri, e o oaza de relaxare atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Spatiul de joaca generos – de 350 mp – si cafeneaua Zarva ne permit sa rasfatam si copiii si parintii.

Daca nu aveti unde sa va trimiteti copiii, in grija cui sa-i lasati pe perioada verii, dar vreti ca micutii vostri sa se simta ca-n vacanta, sa se distreze intr-un cadru sigur, noi suntem solutia! Am pregatit un program creativ-educativ-distractiv, pe placul vostru si pe gustul lor. Au inceput inscrierile la Clubul de vacanta Zarva! Consultati aici propunerea noastra https://goo.gl/vjPwdL, iar pentru detalii si oferte personalizate scrieti-ne la clubzarva@gmail.com.

Targ Mami si Bebe - vara 2018

banner 1160x200

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: Reducere de pana la 250 Euro la serviciul de recoltare si stocare Celule Stem din Sangele Ombilical si din Tesutul Cordonului Ombilical. Telefon: 0786.248.008 ; info@futurehealth.ro; www.futurehealthbiobank.ro

Nota: Oferta este valabila in perioada 1 – 30 Iunie 2018 si nu se cumuleaza cu pachetele, ofertele sau promotiile in curs pentru recoltarea de sange sau cordon ombilical cu Future Health Biobank. Cod reducere: amnascutacolo

Beneficiile Future Health Biobank:

*KIT de recoltare inovativ, de ultima generatie * experienta de peste 16 ani * stocare in Marea Britanie * separare celulara *testam viabilitatea pentru fiecare proba *prezenta in peste 75 de tari * numar mare de acreditari si licente la nivel Global *suport financiar in caz de transplant, conform contractului *probe eliberate cu succes *solutii implementate de protejare a probelor *optiuni de plata flexibile, in rate fara dobanda.

Targ Mami si Bebe - vara 2018

BEBEGHI

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: BebeGhi ofera 10% REDUCERE la toate comenzile plasate pe http://bebeghi.ro/ utilizand cuponul « iunie18 » si LIVRARE GRATUITA pentru comenzi peste 250 de RON. Comenzile sau orice alte intrebari despre produsele noastre pot fi trimise si pe adresa noastra de email contact@bebeghi.ro sau la telefon 0733.883.308.

BebeGhi a fost creat acum 3 ani din dragoste pentru bebelusi si parintii lor, care doresc sa ofere tot ce e mai bun puiului lor. Asadar, aici gasiti hainute din bumbac 100% organic, vopsite non-toxic, cu un design de poveste si lucrate cu mare atentie la detalii. Materialele sunt extrem de moi, iar bebe se va simti excelent purtandu-le.

Targ Mami si Bebe - vara 2018

Banner Cercetasi ok

 

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: Comandati online cartea „Cercetasii – Manual de dezvoltare al tanarului cetatean”, la pretul de 29 lei. O carte care a generat o miscare – cercetasia! Potrivita pentru varste de la 9 la 99 ani. Veti descoperi metode traditionale dupa care s-au ghidat generatii. Cercetasia inspira prin mesajul ei puternic de educatie prin aventura.

Principiile cercetasilor traditionali:
1. Cercetasul crede in Dumnezeu, respecta credinta celorlalti si isi iubeste patria;
2. Cercetasul nu minte si isi respecta cuvantul dat;
3. Cercetasul este curajos, plin de insufletire in orice imprejurare si prieten cu toti cercetasii;
4. Cercetasul este cuviincios si raspunde de faptele sale;
5. Cercetasul iubeste si ocroteste natura si animalele;
6. Cercetasul isi asculta si respecta parintii si indrumatorii;
7. Cercetasul este dornic de invatatura si la randul lui ii invata si pe altii;
8. Cercetasul este muncitor, modest si econom; respecta munca si proprietatea
9. Cercetasul duce o viata sanatoasa, este curat in gand, in vorba si in fapta;

10. Cercetasul se straduieste sa faca in fiecare zi o fapta buna, oricat de neinsemnata ar fi ea;

Targ Mami si Bebe - vara 2018

 

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: Sedinte foto pentru mami si bebe la preturi speciale!

Sedinta foto nou-nascut: 250 ron/ 20 fotografii editate profesional;
Sedinta foto intreaga familie: 300 ron/ 50 fotografii editate profesional;
Sedinta foto copii cu varsta peste 6 luni: 300 ron/ 50 fotografii editate profesional;
Servicii foto botez – incepand de la 600 lei;

Contact: Facebook – ClarisiaUrucu-Photography sau telefon 0762570440

Targ Mami si Bebe - vara 2018

 

Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”: Comanda in valoare de minim 101 ron si include cel putin o carte pentru copii in comanda. Primesti LIVRARE GRATUITA. Pentru a comanda accesati, magazinul online al Editurii Integral. Trimiteti un e-mail la editor@amnascutacolo.ro cu detaliile comenzii dvs si veti primi inca o carticica pentru copii GRATUIT, care se va adauga la produsele oferite Cadou in cadrul Targului (detalii la inceputul paginii).

Editura Integral este prezenta pe piata romaneasca din 1996. Este fondata si condusa de Costel Postolache, profesionist cu peste 25 de ani experienta in industria editoriala si il are ca Director Editorial pe Dan-Silviu Boerescu (Playboy, Tabu, Pro TV Magazin, Bucatarescu.ro). A fost desemnata la Gala Performantei 2015 drept cea mai dinamica editura din Romania.

Targ Mami si Bebe - vara 2018


Oferta speciala in cadrul Targului „Mami si Bebe”:
DISCOUNT 20% pentru comenzile plasate pe HaineCopii.com.ro, utilizand codul VARA2018, in perioada 1 -30 iunie. Pentru cumparaturi de minim 99 lei, beneficiezi de LIVRARE GRATUITA!

In magazinul HaineCopii.com.ro poti gasi haine pentru bebelusi si copii fabricate in Romania, in atelierul propriu, de calitate, la preturi foarte accesibile! Avem peste 20 de ani de experienta in industria textila si oferim atat hainute de baza: body-uri, salopete, pantalonasi, bluzite, cat si hainute mai speciale, pentru botez, sau chiar personalizate. Viziteaza magazinul HaineCopii.com.ro si urmareste pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi promotii!


Targ Mami si Bebe - vara 2018

Despre Partenerul Targului online „Mami si Bebe” – Acvatic Bebe Club : creat din pasiunea pentru bebelusi si pentru mediul acvatic, este un loc special, intim si relaxant, unde cei mici pot socializa, experimenta si invata in siguranta, alaturi de instructori specializati, in conditii maxime de igiena, ABC-ul educatiei acvatice. Printre beneficiile sedintelor de educatie acvatica amintim: satisfacerea nevoii de miscare a bebelusului, cresterea si dezvoltarea fizica si psihica armonioasa, imbunatatirea capacitatilor aparatului locomotor, cardiovascular si respirator. La Salina by ABC, copiii din Bucuresti se pot bucura de salinoterapie, cea mai buna alternativa sanatoasa si 100% naturala pentru tratarea problemelor respiratorii ale copiilor. 

 

Data publicarii: Duminică 13 Mai, 2018

Categorie: Targuri

Articole Similare

Logo uri2

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook