Aparitie controversata in serialul Disney Plusica

Serialul de desene animate „Doctorita Plusica” (Doc McStuffins) este unul dintre cele mai iubite si urmarite, fiind difuzat din 2012 pe canalele tv pentru copii Disney si Disney Junior.

Eroina principala a serialului este o fetita de culoare, motiv pentru care serialul a fost foarte apreciat in lumea intreaga pentru viziunea liberala. Iata ca acum producatorii anunta o aparitie cel putin surprinzatoare si controversata.

Disney a produs un episod in care sunt integrate doua doamne, o doamna alba si o doamna de culoare, ce formeza un cuplu de lesbiene. Cuplul de lesbiene are doi copii. Episodul este denumit „Emmergency Plan”, iar familia formata din cele doua lesbiene si cei doi copii se confrunta cu un cutremur de pamant.

Mai mult decat atat, vocile celor doua lesbiene sunt cele ale unor actrite care in viata reala formeaza un cuplu: Wanda Sykes si portia de Rossi.

Episodul in care apare cuplul de lesbiene va fi difuzat si in Romania.

[youtube height=”350″ width=”500″ align=”none”]https://www.youtube.com/watch?v=vgCx-UkAKZo[/youtube]

Data publicarii: Joi 10 August, 2017

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook