Povesteste cum ai nascut!

Itsy Bitsy FM

Povesteste cum ai nascut!

Mamicile care doresc sa povesteasca experienta nasterii ne pot scrie folosind acest formular.

Trimite povestea ta!

De ce sa povestesti si altor viitoare mamici experienta ta?

  • Pentru ca nu ai uitat prin cate emotii ai trecut in perioada sarcinii, si cum cautai informatii despre maternitati si medici pe internet. De aceea realizezi cate gravidute vor aprecia gestul tau de a impartasi cu ele detaliile experientei prin care ai trecut. Informatiile tale, indiferent daca sunt pozitive sau negative, le vor ajuta sa fie mai pregatite pentru nastere.
  • Pentru ca doresti sa recomanzi , sau poate nu, un anumit medic sau o anumita maternitate, si sa dai detalii legate de conditiile din spital si comportamentul personalului medical.
  • Pentru ca, daca dorim sa facem o shimbare in sistemul medical privat si de stat, trebuie sa ne implicam in mod activ. Parerea ta conteaza si poate face diferenta!

Recomandari:

  • Te rugam nu trimite decat povestea originala si 100% reala, care descrie experienta ta personala. Asteptam povesti si de la mamicile care au nascut in afara tarii, cu mentiunea ca premiul simbolic pe care il trimitem gratuit  poate fi trimis doar la o adresa din Romania. Nu putem accepta povesti care au fost deja publicate pe alt site. Premiul se va trimite doar daca povestea este publicata.
  • Pentru a putea ajuta viitoarele mamici cu informatii de actualitate , te rugam sa nu trimiti o poveste mai veche de 1 an.
  • Pentru a putea fi publicata, povestea trebuie sa aiba minim 400 de cuvinte si sa contina numele maternitatii, numele medicului care v-a asistat la nastere si tipul nasterii:natural sau cezariana. Puteti mentiona cateva detalii despre perioada sarcinii si cum ati facut alegerea de a naste la stat sau privat, despre cat de multumita ati fost de conditiile de spitalizare (rezerva, mancare, toaleta),de medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale, recoltarea de celule stem, daca spitalul incurajeaza alaptarea si cum a decurs intreaga experienta din punctul dumneavoastra de vedere.
  • Optional ne puteti transmite si o fotografie, aceasta se poate atasa in formular  si  va aparea pe site alaturi de povestea dumneavoastra.
  • Identitatea si datele dumneavostra de contact, nu vor fi publicate, in cazul in care nu sunteti de acord, pastrandu-se confidentialitatea asupra datelor personale

Va multumim,  pentru ca ne-ati acordat timpul dumneavoastra pentru a ne impartasi acesta experienta unica si va premiem pentru implicare cu un pachet de carti pentru copii de la Editura Integral.

*Cadoul simbolic este oferit in limita stocului disponibil si doar daca povestea dumneavoastra este aleasa pentru a fi publicata. Acesta nu este garantat, desi facem eforturi prin parteneriatele noastre sa acordam un cadou simbolic pentru contributia fiecareia. Ne dorim ca aceasta comunitate sa beneficiezede informatii utile venite de la persoance care doresc sa isi impartaseasca povestea si experienta pentru a ajuta alte viitoare mamici si nu ne dorim sa publicam o poveste fara utilitate care a fost transmisa doar pentru a castiga un premiu.

Trimite povestea ta!

Mother with baby in arms

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook