Bulgaria, destinația ideală de vacanță pentru o familie cu copii!

Materialul este realizat de echipa AmNăscutAcolo.ro în colaborare cu TravelPlanner.ro, pe care îl recomandăm ca fiind cel mai prestigios și sigur operator de turism extern, pentru țările Bulgaria, Grecia și Turcia.

Serujul perfect poate însemna o alegere dificilă pentru o tânără familie cu copii, în contextul actualei perioade destul de delicate din punct de vedere sanitar, mai ales dacă există o sarcină sau un copil foarte mic.

Destinația pe care o recomandăm anul acesta este Bulgaria. O țară cu număr de infectări scăzut, aflată încă în scenariul verde și care a luat deja măsuri drastice pentru siguranța turiștilor, limitând accesul celor sosiți din alte țări, cu risc crescut. Astfel, trecerea din România în Bulgaria și invers se face în continuare rapid, fără timp de așteptare, fără teste, fără dovada vaccinării sau a anticorpilor, de fapt, fără nimic în plus, în afară de buletine pentru adulți și pașaport pentru copil.

Bulgaria este destul de aproape de România. Plecând din București, pe ruta Giurgiu – Ruse (cu drumuri bune) distanța poate fi parcursă în aproximativ 4 ore.

Stațiunile, cu multă verdeață și temperaturi în medie de 25-28 grade Celsius nu sunt deocamdată supuse riscului de incendiu, neexistând până acum vreo situație care să pună în pericol siguranța turiștilor.

Bulgaria, destinația ideală de vacanță pentru o familie cu copii!

Stațiunile din Bulgaria sunt recunoscute pentru curățenie, au plaje îngrijite și restaurante cu mâncare proaspătă și bună. În hoteluri se respectă reguli care protejează turiștii și personalul, iar atmosfera este foarte civilizată.

Sejururile all inclusive în stațiunile bulgărești se bucură de un raport incredibil de bun calitate/preț. Practic, o famile care merge în vacanță nu mai cheltuie banii decât pentru taxele de pod, rovignietă și dacă dorește să-și cumpere suveniruri sau alte produse din magazinele locale. În rest totul este în general asigurat de hotel sau resort.

Anul acesta vă recomandăm Hotelul HVD Viva Club pentru că este excelent pentru familiile cu copii care merg pentru relaxare și caută o destinație cu acces la centrul unei stațiuni dar mai retrasă, departe de cluburi și agitație din timpul nopții.

Amplasat într-o zonă plină de verdeață și aer curat din Nisipurile de Aur, cu piscina curata și amenajată astfel încât să poți sta la umbră și în timpul zilei, cu animatori foarte activi care întrețineau atmosfera și seara ofereau spectacole interesante și cu locuri de joacă și piscină separată pentru copii, pe marginea căreia veghea non-stop un salvamar, hotelul HVD Viva Club este un loc în care toți membrii familiei se pot simți excelent, indiferet de vârstă.

Camerele sunt moderne, spațioase, cu vedere la mare. Restaurantul este faimos pentru unul dintre cele mai variate meniuri de pe litoralul bulgăresc, inclusiv cu multe feluri de desert, de la torturi și creme până la înghețate și negrese.

La Hotelul HVD Viva Club, turiștii găsesc gratuit în cameră măști și sticluțe cu dezinfectant. În plus, existau reguli clare, foarte bine comunicate încă de la prima discuție la recepțir, respectate atât personal cât și de turiști.

Cum ar fi:

  • Utilizarea dezinfectantului. Există dozatoare cu dezinfectant peste tot: la intrarea în restaurant, lângă piscină, în fața barului de lângă piscină, la intrarea în snack bar, la intrarea în hotel, etc.
  • Dezinfectarea mobilierului de piscină. Șezlongurile erau dezinfectate zilnic cu pompa specială, cu jet.
  • Tot personalul poartă măști și mănuși.
  • Turiștii sunt rugați frumos de personalul hotelului să poarte măști și mănuși la restaurant, cu excepția momentelor în care stau la masă/servesc masa.
  • În lift nu au acces decât membri aceleiași familii, altfel putea urca o singură persoană.

Hotelul HVD Viva Club vine și cu alte avantaje, cum ar fi parcarea gratuită și păzită pe tot parcursul șederii, acces gratuit la sala de fitness de la demisol dar și minibar aprovizionat zilnic fără costuri suplimentare, cu cutii de suc natural și cutii de bere bulgărească.

Pentru a verifica disponibilitatea unui sejur în Bulgaria, vă invităm pe site-ul TravelPlanner.ro, unde veți avea posibilitatea de a încheia și asigurări de sănătate pentru toată perioada șederii pe litoralul bulgăresc, cu acoperire mare de risc, la prețuri foarte mici: Vacanțe Bulgaria Nisipurile de Aur

Data publicarii: Miercuri 11 August, 2021

Categorie: Blog

Articole Similare

Bulgaria, destinația ideală de vacanță pentru o familie cu copii!

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook