Cadou pentru fiecare mamica!

 

CAMPANIA S-A INCHEIAT, CLICK AICI PENTRU NOUA CAMPANIE!
Daca esti mamica, te invitam sa ne trimiti povestea nasterii comorii tale! Gravidutele vor citi cu mare interes despre momentele prin care ai trecut, sfaturile tale si vor aprecia recomandarile cu privire la spitale/maternitati, servicii medicale ori medici.

 

In semn de multumire pentru timpul acordat, iti daruim un CADOU pe loc, trebuie doar sa mentionezi adresa la care doresti sa primesti cadoul la finalul povestii pe care ne-o trimiti pentru publicare:

Cadoul contine:
1 x Dress dama lycra marimea dorita.
1 x Carticica pentru copii „Sa ne jucam cu Tom si Jerry”

Cum ne poti trimite simplu povestea ta:
Povesteste cum ai nascut (minim 300 cuvinte) oferind detalii despre maternitate, conditiile de spitalizare, medicul care a asistat nasterea, calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul tau de vedere.

Pentru a face acest lucru te rugam sa completezi acest FORMULAR (nu necesita inregistrare) sau sa ne trimiti povestea pe e-mail la editor@amnascutacolo.ro

Detalii despre publicarea povestii: Poza este optionala iar identitatea ta nu va fi publicata. Inregistrarea nu este necesara. Te invitam sa dai like paginii noastre pe Facebook, ca sa afli prima informatii interesante si povesti transmise de alte mamici:

Facebook/AmNascutAcolo.ro 

* Te rugam nu trimite decat povestea originala si 100% reala care descrie experienta ta personala.
* Te rugam nu trimite povestea, daca a fost deja publicata pe site.

Data publicarii: Miercuri 29 Aprilie, 2015

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook