Cum alegi numele copilului

 

Internetul poate fi un instrument excelent care sa ajute viitorii parinti sa aleaga numele bebelusului. Online gasiti baze de date stufoase cu nume pentru copii: nume pentru fete si nume pentru baieti.

Numele pentru copii sunt in ordine alfabetica sau clasificate dupa o multitudine de criterii: dupa originea numelui sau dupa semnificatia numelui de exemplu.

Specialistii sfatuiesc parintii sa aleaga singuri numele copiilor lor dar sa fie deschisi la sugestii din partea familiei si prietenilor.

Pentru ca numele intreg sa fie placut si melodios, parintii trebuie sa tina cont de felul in care va suna viitorul prenume alaturi de numele de familie. Numele copilului va fi pentru toata viata asa ca alegerea trebuie sa fie una fericita.

Data publicarii: Joi 29 Noiembrie, 2012

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook