Dana Chera de la Antena 3, insarcinata cu al treilea copil

UPDATE 21.07.2018 – Dana Chera a nascut astazi o fetita, devenind mama pentru a treia oara.

Vedeta Antena 3 Dana Chera (fosta Dana Grecu) a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al treilea copil. In varsta de 40 de ani, prezentatoarea a spus in cadrul unei emisiuni ca are o strangere de inima si ca se roaga la Dumnezeu sa poata duce sarcina pana la capat.

Dana Chera a divortat la finalul anului trecut de Bogdan Grecu dupa o casnicie de 20 de ani si s-a recasatorit la scurt timp cu un medic stomatolog din Pitesti. Vedeta are doi copii din mariajul anterior, o fata de 14 ani si un baiat de 11 ani.

Sarcina a fost confirmata in cadrul emisiunii „Dincolo de aparente”, unde Dana Chera a fost invitata. La un moment dat prezentatoarea i-a adresat intrebarea: „Acum astepti un copil, Dana?”

Data publicarii: Sâmbătă 24 Februarie, 2018

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook