OrganicBaby.ro a devenit Rangali.ro

 

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online de produse naturale si bio ce activeaza sub sloganul „Be naturally beautiful” implineste 6 ani. Evenimentul este marcat printr-o schimbare importanta: OrganicBaby.ro isi schimba numele in Rangali.ro, introducand un nou concept care se adreseaza nu doar bebelusilor si copiilor, ci intregii familii.

Pe langa cele peste 1000 de produse de calitate existente in magazin, se vor regasi si game noi, organice si naturale pentru toate varstele. Cu un pret accesibil si fara ingrediente sintetice sau toxice, produsele naturale disponibile in magazinul online Rangali.ro vor asigura necesarul pentru toti membrii familiei, respectand principiile unui stil de viata sanatos.

In prezent, noul Rangali importa si distribuie peste 22 de game de produse din UK, Franta, Germania, Spania si Italia. Produsele sunt livrare rapid prin curier, iar clientii beneficiaza de preturi mai mici, de importantor.

Compania care detine magazinul online Rangali.ro se numeste Texacom International SRL si promoveaza activ stilul de viata natural, organic, pentru frumusetea si sanatatea intregii familii. Show-room-ul se afla in zona Piata Romana, pe str.Ion Bogdan nr 26 din Bucuresti. Toate produsele sunt disponibile online in magazinul www.Rangali.ro

rangali

Data publicarii: Duminică 14 Iunie, 2015

Categorie: Blog

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook