Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Toate povestile reale despre nasterea naturala si nasterea prin cezariana, in acelasi loc - www.AmNascutAcolo.ro

Contact

Mamicile care doresc sa povesteasca experienta nasterii ne pot scrie la adresa:

* editor@amnascutacolo.ro

Pentru ca povestea dumneavoastra despre nastere sa fie publicata va rugam sa mentionati: numele maternitatii, numele medicului care v-a asistat la nastere si daca nasterea a fost naturala sau nastere prin operatie cezariana.

Povestea despre nastere trebuie sa contina minim 300 cuvinte cu detalii despre cat de multumita ati fost de conditiile de spitalizare, de medicul care a asistat nasterea, de calitatea serviciilor medicale si cum a decurs intreaga experienta din punctul dumneavoastra de vedere. Poza este optionala, daca doriti o puteti atasa la e-mail si noi o vom publica alaturi de povestea despre nastere. Identitatea dumneavoastra nu va fi publicata, pastrandu-se confidentialitatea asupra datelor personale. Povestea despre nastere trebuie sa fie 100% reala si sa reprezinte propria dumneavoastra experienta.

Va multumim si impreuna cu Editura Integral dorim sa va expediem un cadou simbolic in semn de apreciere pentru implicare, detalii AICI!

Pentru colaborari, PR, marketing&publicitate ne puteti contacta la aceeasi adresa, iar noi vom redirectiona mesajul dumneavoastra. Va multumim!