Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Regina Maria din Brasov

Povestea nasterii mele incepe intr-o Miercuri din aprilie 2018! Am nascut prin cezariana un baietel sanatos de nota 10. Am fost programata la 5 dimineata la Maternitatea Regina Maria din Brasov, urmand ca nasterea sa aiba loc abia pe la 7:30. Pana am ajuns in sala de nasteri mi s-au administrat o gramada de perfuzii, iar dupa nastere am primit foarte multe injectii si medicamente.

La aceasta clinica era incurajata hranirea bebelusilor cu lapte formula. Aveau si consultanti in alaptare insa isi faceau superficial treaba…ca daca ar fi fost dedicate 100% mi s-ar fi zis de atunci ca baiatul meu are fren lingual si s-ar fi intervenit din timp, nu ar fi trebuit sa ma chinui cu pompa pentru san sa ma tot mulg timp de 2 luni de zile.

Am mers la aceasta clinica sa nasc la recomandarea unei verisoare a sotului meu, insa eu nu as putea recomanda nici unei alte femei sa nasca acolo, avand o experienta foarte proasta, parasind spitalul cu depresie care s-a accentuat acasa din cauza ca nu puteam alapta. Slava Domnului, dupa 2 luni mi-am revenit complet si baietelul meu a crescut frumos.

Daca o sa mai fie cazul sa nasc vreodata o sa apelez la o alta clinica, fie ea si de stat!

(Ana, Brasov)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 3 Decembrie, 2018

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Brasov | Regina Maria Brasov

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.
Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Regina Maria din Brasov

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook