Nastere Cezariana Regina Maria Baneasa Octombie 2022 Dr. Ursea Mihaela

Povestea noastra incepe cu un control de rutina si monitorizare, in urma caruia am aflat ca bebe are episoade cu scaderi de puls. Doamna doctor ne-a expus variantele, ca putem sa mai asteptam, urmand sa vin zilnic la control sau sa raman internata pentru nastere. Am mers pe mana dumneaei si am ales varianta cea mai sigura pentru bebe, asa ca am ramas pentru nastere. Tot ce era nevoie, aveam la mine, documente, incarcator telefon, restul fiind in totalitate asigurat de maternitate.

A urmat procedura pentru internare, asteptarea, apoi operatia de cezariana. Desi aveam mari emotii, personalul cu care am intrat in contact a fost foarte empatic si m-a ajutat de asemenea si atmosfera relaxanta din sala de operatie. Momentul in care am auzit primul planset al lui bebe, m-a coplesit de emotii si de iubire. Este minunat sa simti bucuria celor care au luat parte la acest moment si l-au facut posibil.

Grija ulterioara, a doamnei doctor, doamnelor asistente, infirmiere, m-au facut sa ma simt in siguranta. Doamna doctor a venit zilnic la vizite, cu recomandari, si sfaturi care m- au ajutat. Doamnele asistente au fost prompte si deschise, oricand le solicitam calmante sau ce aveam nevoie. Echipa de la neonatologie este minunata, au avut grija de bebe exemplar, m-au indrumat cu primii pasi in aceasta noua postura si viata, de mama.

Nasterea nu este o experienta usoara, ca femeie, ca mama, dar conteaza enorm sa simti intelegere, empatie, sustinere si siguranta in astfel de momente. Intalnirile care au urmat, cu consultantul in alaptare, cu doamna doctor psiholog, au fost de mare ajutor si placute. In ultima zi m-am relaxat cu un masaj, nestiind inca ce ne asteapta acasa😄

Recuperarea a fost una usoara, in 5 ore faceam primii pasi, iar acasa cu recomandarile primite, m-am recuperat destul de repede pentru a fi aproape in totalitate pregatita sa ma ocup de bebe.

Asadar, recomand Maternitatea Regina Maria Baneasa, si recomand experienta cu aceasta echipa minunata!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 29 Martie, 2024

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Mihaela Ursea | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
manute bebelus

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook