Nastere cezariana Spitalul Clinic CF2 Bucuresti Iulie 2021 Dr. Florina Olteiu

Vreau sa impartasesc si eu povestea venirii pe lume a ,,coafatei”, mele, lasandu-se asteptata. Stia ca avem atatea emotii si o asteptam cu drag, deoarece ii ziceam zilnic.

Sarcina a fost monitorizata si la privat, la Regina Maria si la cabinetul doamnei Dr. Olteiu Florina. Inca de la ultima morfologie stiam ca pretioasa mea este coafata, ne-a spus doamna doctor. Ultimele 2 morfologii au fost facute cu doamna Dr.Dinu Adela, o doamna minunata, plina de viata si un vibe molipsitor. Nu aveai cum sa n-o adori!Desi primul trimestru nu a fost monitorizat de catre doamna Dr. Olteiu, aceasta ne-a primit cu caldura.

Tot citind experiente de ale mamicilor si fiind prima sarcina eram atenta sa nu se intample ceva si sa nasc prematur. La 35, 36 de saptamani eram panicata la fiecare miscare mai puternica a bebelinei sau daca se intampla sa fac efort. Astfel am ajuns la 41 de saptamani iar bebelina tot nu dorea sa vina. Se lasa asteptata, in timp ce noi achizitionam si pregateam camera pentru ea.

Mergeam la 2 saptamani la medic si totul era bine, ba chiar bebelina se simtea confortabil in burtica si nu anunta marea venire. Trebuia sa vina pe 02.07.2021, astfel am stabilit cu doamna doctor sa vin pe data de 01 sa vedem cum este. La fel, nici pe 01 nu dorea sa vina. Impreuna cu doamna doctor am luat decizia sa astept pana pe data de 06.07.2021, data la care urma sa merg la Spitalul Clinic CF2.

Nici pe data de 06.07.2021 nu avea se gand sa vina, insa eram deja in saptamana 41, lichidul nu mai era foarte mult iar provocarea travaliului pentru bebelina putea fi obositoare. Am fost de acord cu doamna doctor sa mi se faca cezariana, desi pana atunci chiar imi doream sa nasc natural.

Nasterea prin cezariana pentru mine a fost o experienta placuta. Nu am simtit nimic la nastere, insa nici inainte de nastere nu am avut contractii. Experienta din spital a fost una placuta. Asistente si doctori care isi fac datoria cu placere, insa normal ca sunt si exceptii de asistente grabite care doar vor sa bifeze tura, care nu au rabdare si care te cearta ca nu ai lucrurile in ordine in bagaj. Sau doctori care nu rabdare sa te asculte pana la capat si primesti mustrare ca nu ai comunicat ,,suferinta,, , desi tu ai comunicat aproape la tot spitalul ,,suferinta,, ta.

Insa in suflet iti raman si anumite persoane, doamna draguta care te ajuta sa trezesti printesa ta adormita sa pape si iti impartaseste metodele, doamna draguta cu uniforma cu fluturasi, care iti aminteste de asternutul patutului puiutului, doamna care a asistat la nastere si tot ea te ajuta la prima baita din spital, de asemenea si domisoara asistenta care iti aduce calmantele si cu o voce blanda te convinge ca pe un copil ca nu este dureros.

Spitalul este curat, iar personalul se straduieste sa ramana asa. Sunt si mici minusuri, chiveta din salon nefunctionala, care te obliga sa mergi, aproape aplecata de durere pana la baie sa te speli pe maini sau scaunul special de sarcina care este uzat si anunta ca a cazat si sustinut foarte multe mamici.

Ce m-a lasat cu un gust amar a fost plecarea, moment in care, cu dureri, cu bebe in brate si cu emotii in suflet esti intampinata de o doamna plictisita si grabita care iti ia bagajele si te anunta ca poate esti norocoasa daca merge liftul, altfel mergi pe scari.

Acum la 5 luni, imi amintesc cu drag de tot, cu bune si cu rele.

Andreea

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 10 Decembrie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Adela Dinu | Dr. Florina Olteiu | Spitalul Clinic CF2 Bucuresti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
Cezariana dupa nastere naturala - Bacau

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook