Nastere prin Cezariana la Maternitatea Bistrita Ianuarie 2020 Dr. Colta Lucian

Am născut într-o zi frumoasa de ianuarie, pe 15.01.2020, cu programare făcută în prealabil de medicul meu la 40 de săptămâni.
Am ajuns la spital cu o oarecare frica de personalul medical de care auzisem multe povesti negative și cu toate că eram la a doua naștere tot am avut mari emoții.

In ciuda tuturor postărilor citite pe Facebook am rămas plăcut surprinsă când am văzut că pe toată perioada spitalizării tot personalul s-a purtat impecabil cu mine fara să fie nevoie de atenții pentru ai face mai umani și mai empatici.De la infirmiere la medici toți au fost foarte drăguți,  amabili si profesioniști, iar spitalul proaspăt și renovat a fost curat și mi-a oferit tot confortul necesar.

Deci eu, pentru spitalulul nostru și echipa medicală am doar cuvinte de lauda. Am fost preluată de asistență si  dusa în sala de travaliu unde mi s-a explicat fiecare procedura in parte.In timpul operației am solicitat să fiu adormita deoarece din anumite motive medicale anestezia locală nu prinde decât 50 % in cazul meu.După cezariana am fost dusă pe terapie intensiva, unde am stat peste noapte, si apoi am fost transportată in salon.In salon nu mai era decât o pacienta cu fetița.

Am fost ajutată sa mă schimb, spăl și să îmi aranjez lucrurile în dulap, iar apoi, când am fost pregătită am cerut să mi se aducă copilul in salon. Asistente mi-au facut  un mic training de cum sa schimb, spăl și sa alaptez copilul ,și mi-au spus că pentru orice problema ele sunt acolo sa mă ajute, asa ca pot să apelez cu încredere.Doctorul meu, Dr. Colta Lucianși pediatrul au venit în fiecare zi la vizita. Operația de cezariana a fost una reușită fara complicații.

Fetița mea e o minune de copil mâncăcios care nu a avut nevoie de supliment, ci  doar de căldura,atenția mea și minunatul lăptic de la titi de care este nedespărțită și acum!

Andreea

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 16 August, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bistrita | Dr. Lucian Colta | Spitalul Judetean Bistrita

Articole Similare

Nastere prin Cezariana la Maternitatea Bistrita Ianuarie 2020 Dr. Colta Lucian

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook