Nastere prin cezariana la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu domnul doctor Esanu Sorin

Ma numesc Corina, am 32 de ani, fetita mea a ales sa vina pe lume pe 25 septembrie 2013 la 40 de saptamani si 4 zile. Minunea a venit dupa o lunga perioada de asteptare si de necazuri (eu mai avand o sarcina in 2009, dar copilul s-a nascut cu malformatii cardiace si sindromul Down si nu a supravietuit).

Domnul doctor care mi-a monitorizat sarcina, Dr. Esanu Sorin de la spitalul Polizu, a fost singurul care mi-a recomandat sa fac biopsie de trofoblast la 10 saptamani care poate depista un numar mare de malformatii, dar care are o probabilitate de 99,9% si un risc destul de mare de a pierde sarcina. Acum exista posibilitatea de a face testul Panorama si in Romania, se analizeaza ADN-ul copilului din sangele mamei si este o metoda neinvaziva.

Am trecut cu bine peste micile provocari si fetita a venit pe lume perfect sanatoasa. Operatia de cezariana a decurs foarte bine, am fost anesteziata partial astfel avand posibilitatea de am saruta micuta din primele secunde ale ei de viata.

Domnul doctor a fost un om deosebit, a venit la spital la ora 12 noaptea cand fetita s-a hotarat sa vina pe lume, desi eram programata la cezariana la ora 7. Dupa nastere am stat intr-o rezerva cu baie proprie cu chiuveta speciala pentru a spala copii, unde in fiecare dimineata o asistenta venea si ne spala copiii ( am fost doua mamici cu 2 copii in rezerva) si medicul neonatolog venea sa-i controleze.

Nu recomand acest spital mamicilor care vor sa nasca prin cezariana, deoarece doctorii ginecologi din aceasta institutie nu sustin aceasta idee, mie mi s-a facut operatie de cezariana pentru ca eram la a doua operatie de acest gen.

(Corina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 3 Iunie, 2015

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Sorin Esanu | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook