Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Cuza Voda cu doamna doctor Carmina Shash

Am aflat ca sunt insarcinata desi nu eram pregatita sa devin mama. Am mers la medicul meu ginecolog doctor Galeaschi un medic de nota 10 am discutat, m-a informat in detaliu si am asteptat sa treaca timpul.

Incet, incet burtica se rotunjea, se vedea insa ce era mai greu urma sa ma ia prin surprindere: o durere de spate ce se lasa pe piciorul drept a inceput sa-mi dea batai de cap.

Ajunsa de urgenta la UPU Iasi la un control mi s-a spus ca este totul in regula. Insa durerile si disconfortul nu ma lasau.

Ajunsa la doctorul reumatolog Stamate Cristina, m-a vazut si la recomandarea ei am facut infiltratii langa coloana. Aveam 6 luni si jumatate de sarcina.

Dar a sunat-o pe doamna Carmiba Shash sa ma urmareasca pe urmatoarele luni de sarcina. Am ajuns la finalul sarcini si am nascut o fetita sanatoasa si frumoasa foc cu dumneai dar prin cezariana deoarece mi s-a depistat ca am spondiloza si riscam sa-mi agravez situatia in timpul nasterii naturale.

Mai mult decat atat, din ce suportasem, dupa nastere durerile au reaparut si am fost nevoita sa urmez tratamente greu de suportat.

Au trecut acei ani atat de repede ca ni s-a facut dor de un bebe mic. Insa frica si durerea lasata de spondiloza nu ma lasa sa reincerc sa devin mama din nou.

(Nicoleta, Iasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 24 Octombrie, 2016

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Carmina Shash | Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook