Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Cuza Voda Iasi, cu doamna doctor Ciupilan Irina

In dimineata zilei de 28 septembrie 2014 m-am prezentat la spital cu bagajelul la mine pentru a aduce pe lume cel de-al doilea baietel al meu fiind programata pentru operatia de cezariana.

Pe la ora 10 a venit doamna doctor si mi-a zis ca imediat ce se va elibera o sala de operatii voi fi chemata, iar pe la ora 12 am fost mutata la ATI si pregatita pt operatie, iar la ora 13:30 am intrat in sala.

La ora 13:50 am auzit primul planset al puiutului meu si eu simteam ca imi sare inima din piept. Primele ore dupa operatie am fost monitorizata si in perfuzii iar dimineata am fost mutata in salon unde era si bebele meu.

Toata lumea de acolo ne-a ingrijit foarte bine, doamna doctor venea zilnic si ma pansa si verifica si starea mea, conditiile au fost foarte bune.

In comparatie cu prima nastere se pare ca spitalul a evoluat foarte mult ca si igiena cat si ingrijire. Aceasta e povestea mea.

(Mirela, Iasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 12 Octombrie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Irina Ciupilan | Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Giurgiu, cu doctor Stamate

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook