Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Ramnicu Valcea cu doctor Branzan

 

Povestea mea a inceput pe data de 15.09.2010, cand odata cu inceperea scolii un mic spiridus inteligent se nastea pe nume David Nicolas. Sunt o mamica fericita, chiar din clipa cand l-am vazut, m-am indragostit.

Desi nu ma credeam in stare sa ma ocup de el, instinctele materne mi-au aratat calea cea mai buna. La nastere Dr Branzan i-a acordat nota 9, fiind operatie de cezariana, mi-a explicat ca 10 primesc numai cei nascuti natural, dar ca e perfect sanatos in ciuda problemelor mele de sanatate.

Aici am sa va spun ,ca in timpul sarcinii am fost diagnosticata cu trombocitopenie si exista un risc foarte mare pentru amandoi, de aceasta s-a ales cezariana, ca masura de precautie. Am asteptat insa momentul propice, ca trombocitele sa fie la o limita buna. Totul a decurs bine, am fost ingrijiti cum se cuvine, instruiti de asistentele de la Maternitatea Ramnicu Valcea.
M-am refacut repede, fiind nerabdatoare sa-l strang la piept si sa-l sarut.

Familia noastra a fost binecuvantata cu un copil minunat care imi spune pe zi ce trece, ca am facut alegerea corecta de a-i da viata in ciuda problemelor. Si acum sufar de aceeasi boala, o tin sub control. Am pentru cine trai pentru a-i oferi tot ce este mai bun si mai frumos.

Cu drag v-am povestit nasterea fiului meu, un moment frumos si memorabil.

(Daniela, Ramnicu Valcea)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 27 Februarie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. George Branzan | Maternitatea Ramnicu Valcea | Ramnicu Valcea

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook