Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Regina Maria, cu doctor Olteanu Maria

Povestea noastra incepe cu o dorinta imensa de a avea un copil :); testul pozitiv a fost cea mai mare bucurie pe care am trait-o in toata viata mea, si nu, nu exagerez spunand asta, cine si-a dorit un copil intelege.

Eram „noua” in Bucuresti asa ca nu cunosteam pe nimeni, cu atat mai putin medici. Dupa testul pozitiv am inceput cautarea pe internet a unui ginecolog care sa imi urmareasca sarcina; fiind la prima sarcina, mi-am dorit un medic cu care sa am o relatie speciala si in care sa am incredere totala; asa am gasit-o pe doamna doctor Olteanu.

Am gasit cateva pareri pozitive la adresa dansei, nu multe, dar destule cat sa ma faca sa merg la dansa pentru confirmarea sarcinii. Un om calm, o privire blanda, un om tanar si mai ales un om care face ceea ce face cu drag si mai presus de toate astea, face bine ceea ce face.

M-a ajutat de la inceput cu toate sfaturile necesare, pe atunci inca nu aveam un medic de familie care sa imi dea trimiteri pentru analize, m-a ajutat si cu asta. Nu a asteptat nimic de la mine, nici nu mi-a lasat de inteles , sau nu m-a facut sa simt vreo data ca ar astepta vreo atentie.

Am nascut la Regina Maria, a fost alegerea mea, dar am vrut neaparat sa fie dansa cea cu care nasc, am nascut prin cezariana din cauza unor mici probleme.

Am avut un atac de panica in momentul cand am fost dusa in sala de nastere, insa dansa in tot acest timp mi-a zambit incontinuu, mi-a vorbit si m-a asigurat ca va fi bine, pe tot parcursul operatiei a comunicat cu mine si a incercat sa ma faca sa ma linistesc si sa zambesc.

Totul a decurs minunat, intr-o zi de Joi 16.06.2016, la ora 13 am intrat in operatie, iar la ora 13:30 am auzit primul planset al minunii mele Norbert-David, un baietel sanatos de 3810 grame 52 cm si nota 10 APGAR.

Pe tot parcursul internarii mele in spitalul Regina Maria, pe care il recomand de asemenea, doamna doctor m-a vizitat si consultat zilnic pana la externare.

Nu stiu daca am reusit sa descriu in cuvinte omul care este doamna Olteanu Maria, dar cu siguranta o recomand cu toata caldura! Un om minunat, bland, rabdator, cald, intelegator, care a reusit sa linisteasca sufletul unei mame la inceput de drum.

Va multumesc doamna doctor Maria!

(Andreea, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 12 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Bucuresti | Dr. Maria Olteanu | Regina Maria Baneasa

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea prin Cezariană.
Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Filantropia Craiova, cu medic Petre Paitici

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook