Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Alexandria, cu doctor Mandoiu Dumitru

M-am bucurat de prilejul de a naste pana acum, si sunt mandra de fetita mea. Nu am avut greutati la sarcina, totul a decurs foarte bine.

Probabil datorita optimismului meu, dar si emotiilor pe care le-am avut, asteptand cu sufletul la gura sa-mi vad copilul pentru prima data si sa-l tin in brate.

Sarcina am avut-o la varsta de 30 de ani. Am primit cu mare bucurie vestea ca voi fi mamica. Nu m-am confruntat cu dureri sau greturi, aveam doar pofte, tipic oricarei sarcini.

Nu aveam burta foarte mare si nu imi era greu. Cu aproximativ o luna inainte sa nasc am hotarat sa mergem in concediu la mare-in luna august, cu alte cateva familii. M-am descurcat putin mai greu pentru ca eram deja insarcinata in luna a opta, si, ce-i drept, stateam cu o oarecare teama pe plaja si, vorbind cu sotul meu, ii spuneam cum ar fi daca fetita noastra se va naste in Constanta.

Din fericire, nu am nascut nici pe plaja si nici in Constanta, am nascut la Spitalul Judetean Alexandria, dupa ce m-am intors.

Marti seara m-au apucat contractiile, m-am urcat in masina cu sotul si am pornit spre spital. Am intrat cu optimism in sala de operatie si am sperat sa fie bine.

La ora 00:10 am primit cu mandrie vestea ca am nascut o fetita de 3.150 kg si 51 cm, de nota 10. Am hotarat ca-i voi pune numele Sara-Maria. Momentul in care am tinut-o prima data in brate a fost foarte emotionant, si mi-l voi aduce aminte toata viata. Pentru un an, am mers iarasi cu fetita la mare. Acum are 4 ani, e frumoasa si ne face mandri de ea in fiecare zi!

(Emilia, Alexandria)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 26 Martie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Alexandria | Dr. Dumitru Mandoiu | Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana, la Spitalul Municipal Bucuresti cu Dr. Cristian Radoi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook