Nastere naturala la Maternitatea Filantropia din Bucuresti, cu doamna doctor Cigaran Ruxandra

Ma numesc Angelica, am nascut la maternitatea Filantropia cu doamna Doctor Cigaran Ruxandra(doctor rezident), o persoana minunata care mi-a fost alaturi pe tot parcursul sarcinii.

Am adus pe lume pe cale naturala un baiat minunat in data de 19 Aprilie 2017, ora 11:50, nu o sa uit niciodata cum ningea afara, ma uitam pe fereastra si ma rugam ca totul sa fie bine.

In sala de travaliu am fost primita de doua moase, una dintre ele se numea Andreea nu am sa ii uit niciodata chipul bland si cum ma tinea de mana plangand o data cu mine, cea de-a doua mai putin prietenoasa isi astepta “dreptu” sa poata face ceva, nu mai vorbesc de infirmiere care iti cer de la obraz.

Trecand peste neplacerile cu moasa si infirmiera, am avut parte de o nastere usoara si de o doctora minunata care m-a sustinut pe tot parcursul travaliului, m-a sustinut atat de mult incat pot spune ca am avut o nastere foarte usoara.

Dimineara am fost dusa in salon unde am stat alaturi de bebe, acolo asistentele foarte dragute. Dupa 2 zile am plecat acasa cu bebe sanatos si voios datorita medicilor minunati de la Filantropia.

Astazi strang la piept un baietel nazdravan de 7 luni. Aceasta a fost povestea mea si a lui bebe Nikolas.

(Angelica, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 29 Noiembrie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Ruxandra Cigaran | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Pantelimon din Bucuresti, cu domnul doctor Dimitriu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook